středa 4. dubna 2012

Under the water.

Uf.Mám to za sebou! Konec učení se na nějaký blbý testy.Teda,konec alespoň na pět dnů. Ten test z matiky mi přišel dost lehkej,ale víte,co,mě většinou připadá všechno lehký,a pak mám tak 3-4.Uvidim v úterý.

Přijdu utahaná z těláku, a napadne mě takovej blbej nápad-jít ven.Ale pak mi došlo,že na to budu mít pět dní,můžu venku i bydlet.To se těšte,to bude pak fotek! Já totiž zjistila,že s tim mym křápem se dá docela slušně fotit.Oukej,zrcadlovka to není,ale sotva umím fotit s tím,co mám,natož s takovou "kládou". A jelikož budou rodiče kupovat mojí sestře k narozeninám notebook,nevidím jedinej důvod,proč by mě nemohli koupit nový foťák. No,i když by se jich pár našlo. Verča už bude ve druháku,zatímco já jsem na základce,a už dva roky po sobě nemám vyznamenání. Takže já si na něj budu muset zase na šetřit. A když už jsme u těch foťáků,pomozte mi.
                                                                       TEN x TEN
U toho prvního jsem se totálně zamilovala do tý jeho modrý barvy. Ale u toho druhýho jsem si prostě řekla,že to bude můj foťák.A ten první je taky dražší.

Ježiš,už přestávám psát. Dám sem ještě starý outfit,ale možná ho znáte,jestli jste chodili na starý blog.








3 komentáře:

  1. starej ale supr outfit!))) s tema znamkama si nejak poradis kocko a ber ten cervenej nikon!

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem zastánce Canonu, ale hlavně mrkni na srovnání! : http://www.fotoskoda.cz/eobchod/default.asp?fc=24 modrý je lepší v tom, že má optickou stabilizaci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný fotky :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat